Je luistert naar Radio.Onzin.Org

Goedemiddag allemaal, of als je dit 's avonds leest, goedenavond. Het kan ook zijn dat je zit 's ochtends leest, dan zeg ik goedemorgen. Of 's nachts, dan zeg ik goedenacht.

Dit is ongeveer mijn niveau daarom heten mijn programma's dan ook Framboos. Op woensdagavond vanaf 11 uur de doorgesneden framboos, en zaterdagavond vanaf 11 uur de bonte framboos.

Mijn naam is Eline Kastenmaker, en zo heten er geen twee. Ik ben vroeger, ergens in de vorige eeuw, begonnen met plaatjes draaien voor de piraat, daarna heb ik dat jaren niet gedaan totdat ik in contact kwam met radio Onzin. Door dit radiostation ben ik weer besmet geraakt door de onzinnige manier van plaatjes draaien. Ja, plaatjes draaien, dat is wat ik doe. Ik maak geen radio, zo mag je dat niet noemen vind ik, maar gewoon plaatjes draaien en dan proberen de zweer een beetje aan te voelen. Soms lukt dat helemaal niet, soms gaat het wonderbaarlijk goed en lopen mijn uitzendingen nogal uit (de hand). Ondanks dat ik totaal niet kan zingen, geen toon kan houden, doe ik soms toch een poging. De meeste luisteraars gaan dan even wat voor zichzelf doen. 

Oh ja, ik ben ook nog zendamateur, dat is wel leuk want dan kun je praten met mensen van over de hele wereld door middel van een radio. Jammer is alleen wel dat je geen muziek mag uitzenden als zendamateur, maar daar zijn de frambozen een prima uitlaatklep voor.

Ik zou zeggen, luister altijd naar radio Onzin, en ga woensdag en zaterdag wat later naar bed, zodat je mijn framboosjes live kunt horen. Verplichtingen de volgende dag? Luister dan via uitzending gemist!