NAAM: DJWeszy
NAAM: Wesley Winands. 
Geboren op: 12-07-1983.
Woonplaats: Doesburg
Werk: Electricien. 

Hoe is DJWeszy ontstaan?  Van jongs af aan ben ik al veel met muziek bezig. Op een keyboard speelde ik nummers en maakte ik mijn eigen melodieën. 
Ik ben begonnen op 12 jarige leeftijd samen met een klasgenootje op school eigen party's te organiseren. Daar draaiden we niet met prof spullen maar met een kamer versterker en een kamer cd speler. 
Op mijn 16e kwam ik in jongerencentrum "De Basement" in Dieren terecht. Daar leerde ik van vele DJ's de draai technieken en leerde ik mixen met platen en cd's. 
Met de jaren werd ik beter in het mixen van muziek en wist ik welke stylen mij het beste lagen. Ik (DJWeszy) kwam zo ook op vele locatie's, ondermeer in het voormalige jonegrencentrum "Zuidhoek" te Velp, waar ik samen met DJ Arjan van Maximum Music vele kinderdisco's draaide. 

Ik (DJWeszy) ben op dit moment niet meer actief bij De Basement (tegenwoordig "The Unit") door veranderingen in die organisatie en vanwege privézaken.  Naast het bovenstaande heb ik (DJWeszy) op vele plaatsen allerlei party's gedraaid, Zo als bijvoorbeeld: 

  • Schoolparty's van scholengemeenschap "Het Rhedens" te Dieren; 
  • Erica markten te Dieren;
  • DORPSPOP te Lobith; 
  • Madierodam te Dieren en nog vele andere.  

 

Ik (DJWeszy) ben sinds eind 2013 ook op internet radio stations te horen. Ik heb inmiddels al bij verschillende stations gedraaid. ik (DJWeszy) ben ook Podcast DJ (momenteel nog meer voor eigen gebruik, maar zou ook graag mijn mixen en remixen willen delen met ondermeer (internet)radio stations), Na 08-10-2017 even een stop gemaakt te hebben ivm het overlijden van Lady ButterFly door een tragisch ongeluk heb ik weer op 03-12-2017 de boel opgepakt. Wil je meer weten,,, Kom dan vooral gezellig in de chat
van http://www.radio-onzin.org

Kijk even in de programmering wanneer ik ON Air ben want dan ben ik ook in de Chat...  
oja hier nog een stukje wel of niet nuttige informatie.

Het programma op de Woensdag:

De Hits-train zegt het al, 

U hoory allerlei hits en andere muziek genres van oud (60,70,80,90) tot nu, Van Nederlands, Engels en Duits. Het maakt mij niks uit. Mijn belangrijke motto die ik heb is: U Vraagt,
Wij draaien. Bij mij staat de luisteraar op 1 voor mijn playlist. Dus de verzoeken gaan altijd voor en ik streef dat bij mij binnen 30 min het aangevraagde verzoekje gedraaid wordt. 

(Het kan altijd langer duren voordat u uw verzoek hoort maar dan zal dit voorkomen als het druk is met de verzoekaanvraag).

 

Het programma op de zondag: De nederlandse top 40. 
Deze uitzending is elke zondag te horen met een nieuwe playlist. De playlist van de eerste uitzending van de top-40 is die van 02-01-1965. Elke uitzending pak ik weer 1 nieuwe playlist van de nieuwe maand... dus niet zoals elke week maar elke maand. Tijdens deze uitzending is er geen verzoekaanvraag mogelijk.... Hoe sneller ik door de lijst ben hoe eerder de verzoekbox open is! 
Dus zou zeggen wil je de lijst horen luister dan elke zondag avond naar DJWeszy.

Tot snel, tot luisteren ?! 

Groetjes DJWESZY (Wesley)