Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ja wij hebben altijd mensen nodig die DJ willen worden!

Een week heeft 7 dagen en 24 uur per dag. Dat zijn relatief veel uren 168 om precies te zijn :) Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe mensen voor radio.onzin.org. 
En dit hoeft geen geld te kosten. Er is genoeg software die je gratis kunt gebruiken om in te loggen op onze stream. We hebben eigenlijk maar een paar simpele eisen. 
Zoals je wellicht gelezen hebt is er een chat. (zie webchat) Als je aan het draaien bent verwachten we wel van je dat je daar dan ook aanwezig bent. Dit is natuurlijk logisch en ook zeker makkelijk gezien de verzoekjes. Maar goed het kan maar gezegd zijn :) 

Ook verwachten we van je dat je een microfoon hebt en die ook gebruikt. En dat je probeert een programma te maken. Mocht je niet precies weten wat ik bedoel dan adviseer ik je om naar het programma van Madjo te luisteren op maandagavond. Dan krijg je een goed voorbeeld wat we van je verwachten. 

Wij gaan niet voor jou bepalen wat je draait. Dus of het nou rock is of nederlandstalig. Het kan allemaal, jouw programma jouw keuze!

Geïnteresseerd geraakt? Kom dan naar de chat en neem eens contact op met een van onze dj's. Je ziet op deze site wel wie dat zijn. 
Alvast van harte welkom bij ons leuke team! We doen het allemaal samen met en voor elkaar! 

Radio.onzin.org